WAAR STAAN WE VOOR? HOE WERKEN WE?


 

  • Stel, u heeft een pakket welke vandaag nog opgehaald dient te worden, en direct moet worden afgeleverd. Daar wilt u graag een offerte voor, welke wij met plezier voor u samen zullen stellen, geheel vrijblijvend. Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, dienen wij van een aantal zaken op de hoogte te worden gesteld zoals  gewicht, afmeting, postcodes laad- en losadres en factuurgegevens;   
  • Nadat u een offerte van ons heeft ontvangen en besluit van onze diensten gebruik te maken, komen wij uw zending binnen een half uur tot drie kwartier ophalen. Onze koeriers staan te allen tijden met onze centrale in contact, zodat wij u snel en gemakkelijk op de hoogte kunnen stellen van de locatie van de koerier. Nadat de zending is afgeleverd, ontvangt u een bericht (desgewenst telefonisch of per mail) met het bericht wie deze in ontvangst heeft genomen, en hoe laat. 
  • Onze diensten zijn voor iedereen beschikbaar. Of u nu deel uit maakt van een groot bedrijf, of een klein bedrijf, voor ons maakt dit geen verschil. Als particulier of zzp’er kunt u uiteraard ook op onze services rekenen.   
E-mailen
Bellen
Map